top of page

A Tentipotenti

A Tentipotenti és un espectacle multidisciplinar amb música en directe i un marcat missatge ecologista

Una ambiciosa proposta de grans dimensions, plenament visual i amb música en directe. L’espectacle parteix de la premissa que el plàstic és molt persistent i es dispersa fàcilment, la qual cosa provoca que es puguin trobar plàstics a cada racó del planeta, des de l’Àrtic fins a l’Antàrtida. Actualment, unes 700 espècies d’organismes marins es veuen afectades per aquest tipus de contaminació. Cada any, més d’un milió d’aus i més de 100.000 mamífers marins moren a conseqüència de tots els plàstics que arriben al mar.

La nova companyia d’arts escèniques, Eix Creatiu, neix de la unió de Fadunito i OA2 Produccions, dedicats a la creació i producció d’esdeveniments musicals

La història es desenvolupa en una fàbrica de plàstics, on els músics són els treballadors. La fàbrica no para de produir diferents elements plàstics, els quals es fan servir per crear mons imaginaris i ambientacions, jocs i elements d’interacció.

La música és l'element conductor de l'espectacle, amb arranjaments de bandes sonores de pel·lícules interpretades en directe per una orquestra de 14 músics sota la direcció musical de Jordi Castellà


L'espectacle "A Tentipotenti" es va estrenar el dia 27 de maig de 2022 a Les Borges Blanques. Fotografies a càrrec de Marc Castellà Bové (mcb.cat)

bottom of page